Kessler: Presset er på Calzaghe

Mikkel Kessler melder sig i kanonform før boksebraget mod Joe Calzaghe i Cardiff. Planen til sejr og titlen som tredobbelt verdensmester er klar.

Den danske boksekonge Mikkel Kessler er dobbelt verdensmester og har chancen for at føje endnu en VM-titel til samlingen, hvis han slår Joe Calzaghe den 3. november, når de to ubesejrede mestre tørner sammen i Cardiff. Men selv om danskeren sætter to bælter på spil mod Calzaghes ene, er presset ifølge Kessler størst på waliseren.

- I min seneste kamp mod Andrade var jeg på hjemmebane, og der var det ligesom mig, der skulle køre showet. Nu er det Calzaghes hjemmebane og ham, tilskuerne kommer for at se. De kommer også for at se mig, men det er ham, de holder med, så der er et større pres på ham, siger Mikkel Kessler til Ritzaus Bureau.

En lille uges sygdomspause på grund af feber i starten af oktober er ikke noget, der har ødelagt Kesslers forberedelser. To uger før gong-gongen lyder i Cardiff, melder han sig i kanonform. Og han ved præcis, hvordan Joe Calzaghe skal slås.

- Jeg har en plan. Men jeg afslører den ikke, siger han hemmelighedsfuldt.

/ritzau/