Kent Nielsen forlænger med AC Horsens

SAS Liga-klubben AC Horsens har forlænget kontrakten med træner Kent Nielsen med to år. Den nye kontrakt løber frem til sommeren 2010.

Den tidligere landsholdsspiller Kent Nielsen har forlænget sin kontrakt med fodboldklubben AC Horsens. Klubben ligger lige nu nummer fem i SAS Ligaen, og træner Nielsen befinder sig godt i det jyske.

- Jeg har ikke været i tvivl rent følelsesmæssigt, for jeg har det ekstremt godt med spillerne og med staben omkring holdet. Samtidig føler jeg stadig, at jeg kan bidrage med noget, og at vi kan udvikle os sammen, siger Kent Nielsen i en pressemeddelelse fra klubben.

Kontrakten er forlænget med to år og løber nu frem til sommeren 2010. Og træneren betyder mere end blot taktik, konditionstræning og point for AC Horsens, understreger direktør Bent Poder.

- Kent Nielsen har været en fremragende repræsentant for klubben, og kontraktforlængelsen er et vigtigt signal over for byen, sponsorer og klubben. Vi håber på, at byen får en større tro på fremtiden med denne forlængelse, og at det vil føre til øgede sponsorindtægter for AC Horsens, siger Bent Poder.

/ritzau/