Keller-kritiker: Randers-spillere står sammen som hold

Alexander Fischer har kritiseret Christian Keller, men håber nu, at alle spillere vil trække i samme retning.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det blev til et skuffende 0-1-nederlag for Randers FC, som søndag gæstede Brøndby efter en uge, hvor al omtale om klubben fokuserede på det uden for kridtstregerne.

Christian Keller, der nu er kæreste med Jonas Borrings fraseparerede kone, blev i fredags frataget anførerbindet i Randers, efter at sagen var blevet offentligt kendt.

Søndag blev eksanføreren desuden sat af holdet mod Brøndby, mens Borring, der føler sig dolket i ryggen af Keller, har fået fri på ubestemt tid.

Trods turbulensen og nederlaget er Alexander Fischer, som tidligere har ytret sig kritisk om Keller, tilfreds med indstillingen fra sig selv og holdkammeraterne i søndagens kamp.

- Vi leverede en rigtig god indsats over hele linjen. Alle viste, vi står sammen som et hold, og vi kæmpede og løb de ekstra meter for hinanden, som vi skulle for at kunne vinde en kamp som den mod Brøndby.

- Vi manglede desværre skarpheden i at producere de helt store chancer, men alt i alt synes jeg, at der blev leveret en god indsats, der dog desværre ikke resulterede i point, siger Fischer til klubbens hjemmeside.

- Vi viste, vi er en sammentømret enhed, som trækker i samme retning, og det er jeg også sikker på, vi kommer til at gøre i den kommende tid.

- Kampen viste i hvert fald noget, der ligner en fin start på en uge, der i den grad står i fodboldens tegn, siger han.

Forude venter to kampe for Randers; onsdagens pokalkvartfinale ude mod FC København og søndagens superligaopgør mod Viborg, så der er nok at forberede sig til.

- Det er jo det, vi er her for. Det handler om at spille kampe, når alt kommer til alt. Det bliver dejligt med en kamp allerede onsdag igen.

- Det får holdt os travle, så det er bare rart, de kommer så hurtigt efter hinanden, og at vi allerede kan komme ud igen og forhåbentlig hive en sejr hjem både onsdag og søndag, lyder det fra Fischer.

/ritzau/