Kasper Kusk på vej tilbage til Superligaen

Læs mere
Fold sammen

Skiftet til hollandsk fodbold har langt fra været en succes for Kasper Kusk. Nu kan han være på vej hjem til AaB.

Kasper Kusk skrev i sommer under på en fire-årig kontrakt med Twente, men den unge offensivspiller har ikke slået til. Derfor kan fremtiden meget vel ligge et andet sted end Holland, og det har fået AaB til at melde sig ind i kampen om klubbens tidligere spiller.

Det bekræfter AaBs sportschef Allan Gaarde over for tv3sport.dk.

»Vi har informeret Twente om, at vi er interesserede i Kasper Kusk, og de har givet os lov til at tale med Kasper. Så ham har vi også meddelt, at vi er interesserede.«

»Vi har talt med Kasper, men har ikke fået et endeligt svar fra ham. Men vi har heller ikke bedt om, at der skal falde et svar, for jeg ved, hvilken situation Kasper står i lige nu, så vi vil ikke presse noget ned over hovedet på ham, siger Allan Gaarde om Kasper Kusks situation i Twente.

Gaarde fortæller også, at det mest af alt handler om for AaB at vise Kusk, at klubben er interesseret i at få ham hjem, og det kan ligeså godt ske nu som i fremtiden.

Det er ikke første gang, at Kusk får en dansk livline fra den braste drøm i Holland. Kusk er også tidligere blevet sat i forbindelse med FCK.