Kasper Hjulmand har fået henvendelser efter fyringen i Mainz

Kasper Hjulmand fik ikke lov at gennemføre sin første sæson som Bundesliga-træner i Mainz. Fold sammen
Læs mere

Det gik ikke, som Kasper Hjulmand havde håbet i Mainz.

Få kampe inde i foråret troede ledelsen ikke længere på, at han kunne være manden, der reddede klubben fra nedrykning i Bundesligaen, og den danske træner blev fyret.

Siden har rygterne om den tidligere FC Nordsjælland-træners fremtid været mange, og i et interview med Ekstra Bladet bekræfter han selv, at der har været henvendelser fra andre mulige arbejdsgivere.

»Ja, der er kommet henvendelser, og det glæder mig. Jeg føler på ingen måder, jeg står svagere nu. Det er rart, at der er en efterspørgsel. Men jeg vil gerne have tingene afklaret i Mainz, så jeg kan komme videre med trænerkarrieren og privatlivet,« siger Kasper Hjulmand.

Han afviser dog at have talt med DBU om det landstrænerjob, der bliver ledigt, når Morten Olsen stopper i sommeren 2016. Mange bookmakere har ellers Kasper Hjulmand som favorit til at afløse Morten Olsen.

»Nej, jeg har ikke talt med DBU og tænker ikke på landstrænerjobbet«.

Kasper Hjulmand og familien bor stadig i Mainz, og han mangler endnu at blive enig med klubben om de økonomiske og praktiske forhold, så han kan komme ud af den kontrakt, der oprindeligt løber til sommeren 2017.