Kamper håber på ny træners gunst

Jonas Kamper gjorde med en scoring et godt indtryk på sin nye træner i Arminia Bielefeld. Accepten fra træneren skal være på plads, hvis Kamper skal forlænge.

Jonas Kamper anbefalede sig lørdag på bedste vis til en fremtrædende rolle på Bielefelds hold efter vinterpausen. I minutterne efter at Bielefeld - på blandt andet en scoring af Jonas Kamper - havde besejret de tyske mestre fra Stuttgart med 2-0, blev Michael Frontzeck præsenteret som ny træner i klubben. Og et godt forhold til Frontzeck er nødvendigt, hvis Kamper skal forlænge den kontrakt, der udløber om halvandet år.

- Min rolle som super-joker kunne jeg ikke slippe af med under vores tidligere træner. Men på det seneste har jeg endelig fået chancen, og jeg må bare håbe, at den nye træner også får øjnene op for mine evner. Jeg har ikke travlt med at komme videre, men flere ting skal gå op i en højere enhed, hvis der skal blive tale om en kontraktforlængelse. Klubben har meddelt, at den vil genoptage forhandlingerne om en ny kontrakt efter jul, og så må vi se, hvad der sker. Her spiller den nye træners holdning også ind. Jeg håber, træneren så kampen i dag, sagde Jonas Kamper efter sejren over Stuttgart i efterårssæsonens sidste spillerunde.

/ritzau/