Kahlenberg glad for sit comeback

Thomas Kahlenberg er tilbage efter ni ugers skadespause og ser frem til at spille franske Auxerre op i tabellen i foråret.

Vinteren har været ekstra sur for Thomas Kahlenberg. Den danske landsholdsspiller har de seneste ni uger siddet udenfor med en ledbåndsskade i knæet, men i weekenden var der endelig lidt at glæde sig over. Selv om Auxerre blev slået ud af den franske pokalturnering, så havde danskeren mål i støvlerne i sin comeback-kamp mod Niort. - Det var fedt at være tilbage på banen igen. Jeg har efterfølgende ikke mærket noget til knæet, så det er positivt. Jeg skulle gerne være 100 procent klar fra nu af til at spille for Auxerre og landsholdet, hvis jeg bliver udtaget. Nu er det bare et spørgsmål om at komme ind i så god en rytme som muligt med træning og kampe, siger Thomas Kahlenberg.

Den tidligere Brøndby-spiller fik en time på banen mod Niort fra den næstbedste franske fodboldrække. Selv om danskeren bragte sit hold foran med 1-0 seks minutter før pausen, så måtte Auxerre alligevel forlade pokalturneringen efter at have tabt den afsluttende straffesparkkonkurrence.

/ritzau/