Kæmpe bøde til Arsenal-keeper for at ryge

Wojciech Szczesny stod en skidt kamp mod Southampton på Nytårsdag, og han gjorde det kun værre for sig selv efterfølgende.
Læs mere
Fold sammen

Arsenals målmand Wojciech Szczesny har fået en bøde på 20.000 engelske pund (ca. 150.000 kroner, red.), fordi han røg en cigaret i badet, erfarer det engelske medie Daily Mirror.

På Nytårsdag tabte Arsenal til Southampton med 0-2, og den polske målmand fik efterfølgende kritik for sin præstation i kampen, hvor han så skidt ud ved de to scoringer. Men det var først, da han efterfølgende valgte at tænde en cigaret i badet, at manager Arsene Wenger mistede tålmodigheden med Szczesny.

Målmanden blev droppet til FA Cup-kampen mod Hull, selvom det var ventet, at Arsenal ville give spilletid til reservemålmanden David Ospina. Det er dog tænkeligt, at Wenger også vælger at droppe Szczesny til søndagens kamp mod Stoke.

6'erens ekspertkommentator og tidligere Arsenal-spiller John 'Faxe' Jensen udtalte i forbindelse med Hull-kampen, at Szczesny var færdig i klubben, men dette har den engelske storklub været ude at afvise.

Det er ikke første gang, at Arsenal har haft (cigaret)skodsager.

Tidligere er Jack Wilshere og William Gallas, der ikke længere er aktiv, blevet fanget i at ryge, mens de var i byen. Og her måtte Wenger minde dem om deres forpligtelser til klubben. Men Szczesnys handling anses som er mere alvorlig forseelse, da det var i forbindelse med en kamp.