Juventus vandt snævert over Monaco

Arturo Vidal var sikkerheden selv på straffesparket til 1-0.
Læs mere
Fold sammen

Monaco overraskede i Champions Leagues ottendedelsfinaler ved at slå Arsenal ud, og tirsdag aften gjorde holdet nok en gang en god figur trods rollen som stærkt undertippet mod Juventus.

På den stærke hjemmebane Juventus Stadium blev det godt nok til en italiensk sejr på 1-0 i den første af to kvartfinaler, men forskellen mellem de to hold blev slet ikke så stor, som eksperter og bookmakere havde spået før kampen.

Franskmændene overraskede nemlig ved at gribe kampen offensivt an, og i første halvleg alene havde Monaco produceret hele otte forsøg, og det er det højeste antal, holdet endnu har skabt i alle første 45 minutter i Champions League.

Monaco kunne dog ikke få bolden ind bag en velspillende Gianluigi Buffon, og i stedet kunne Juventus, der havde sparet en række profiler i weekenden og overraskende tabte 0-1 til bundproppen Parma, slå til i den anden ende.

Det krævede dog et straffespark. En lang bold blev slået op til angriberen Alvaro Morata, og i en løbeduel lavede den tidligere holdkammerat i Real Madrid Ricardo Carvalho et kluntet straffespark på den spanske angriber. Det tog Arturo Vidal sig af, og chileneren smaskede bolden i mål uden chance for Danijel Subašic i Monacos mål.

Hverken Juventus eller Monaco kom meget tættere på en scoring, og begge hold syntes godt tilfredse med resultatet inden returmødet i Frankrig 22. april.