Juventus forsætter vild sejrsstime i Serie A

Onsdag vandt Juventus på hjemmebane med 3-0 over Verona, og mestrene blander sig for alvor i topkampen.

Torino: Efter en skrækkelig sæsonstart har de italienske mestre fra Juventus for alvor fået gang i spillet, og onsdag tog holdet endnu en sejr.

På hjemmebanen i Torino blev bundproppen Verona nedlagt med 3-0, og dermed tog Juventus den ottende sejr på stribe i Serie A.

Det betyder, at holdet efter starten med blot tre sejre i ti kampe nu er helt med i guldkampen igen.

I kampen mod Verona kom det zebrastribede hjemmehold allerede på sejrskurs efter otte minutter, da det argentinske angrebstalent Paulo Dybala skruede et frispark smukt i mål.

Kort før pausen gjorde forsvarsspilleren Leonardo Bonucci det til 2-0. Denne gang havde Dybala næstsidste fod på bolden.

Et solidt Juventus-hold gjorde ikke mere end højst nødvendigt for at køre sejren hjem efter pausen, hvor spillet gik lidt på automatpilot.

Med små ti minutter tilbage af opgøret blev den sidste spænding punkteret. Indskiftede Simone Zaza blev spillet fri i feltet, og efter et træk uden om Verona-målmanden kunne han lægge bolden ind til 3-0.

Det holdt til slutfløjt, og genopstandne Juventus lægger dermed pres på de øvrige tophold.

Fiorentina, som også er en del af topstriden, vandt på udebane over Palermo med 3-1 - blandt andet på to scoringer af Josip Ilicic.

Vicemestrene Roma førte både 2-0 og 3-2 på udebane mod Chievo, men hjemmeholdet snuppede det ene point med en sen udligning til 3-3.

Både Inter og Napoli spiller senere onsdag.

/ritzau/