Jores Okore og Aston Villa vandt drama - N'Doye imponerer helt vildt

Jores Okore og Aston Villa vandt 2-1 over West Bromwich. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Jores Okore var atter i startopstillingen for Aston Villa, der tirsdag aften skulle forsøge at tage et skridt væk fra bunden af Premier League, og det lykkedes at få en sejr på 2-1 efter en dramatisk afslutning.

Hjemme mod West Bromwich begyndte alting godt for den trængte danskerklub, og Gabriel Agbonlahor fik i første halvleg bragt Aston Villa foran på et godt angribermål, hvor han konverterede en lang bold til scoring.

Tre point ville betyde meget for Aston Villa, og det var tydeligt at se på den nye manager Tim Sherwoods fejring af målet, at den kun 14. scoring i denne sæsons Premier League var vigtig. Og føringen holdt til pausen.

Som så mange andre gange før i denne sæson var det dog tæt på at gå galt for Aston Villa.

I anden halvleg dukkede udeholdets Saido Berahino nemlig op og udlignede for West Bromwich, og så var deleren på plads. Troede de fleste.

For i sidste minut af overtiden mistede West Bromwichs målmand Ben Foster fokus og begik et dumt straffespark i en situation, hvor han burde være blevet i målet, og kort efter sparkede Christian Benteke sejren hjem for Aston Villa.

De tre point betyder, at Aston Villa rykker op over nedrykningsstregen for en stund i hvert fald.

Er der én spiller, som har rykket et andet Premier League-hold Hull, må det være den tidligere FC København-angriber Dame N'Doye.

Senegaleseren har med en scoring tirsdag aften mod Sunderland lynet i alle sine tre hjemmekampe for klubben, og i de seneste fem kampe har han også lagt op til en enkelt scoring, og dermed har han været involveret i fire ud af de sidste fem mål for Hull.

Så det er noget af en éntre, Dame N'Doye har fået i Premier League siden vinterskiftet fra Lokomotiv Moskva.

Hull smed dog føringen, da Sunderland hev 1-1 med hjem.

Sidste kamp denne tirsdag aften stod mellem Southampton og Crystal Palace, og her trak Southampton sig sejrrigt ud af opgøret med en 1-0-sejr.