Jonas Wind frygtede også annullering af matchvindermål

Opgøret mellem Færøerne og Danmark var spændende i alt for lang tid, mener matchvinderen Jonas Wind.

Danmark tog først føringen sent i udekampen mod Færøerne. Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Jonas Wind blev den store helt for Danmark i lørdagens 1-0-sejr ude over Færøerne, da han scorede et sent sejrsmål. Men angriberen frygtede, at målet ikke fik lov til at stå.

Det tog også mere end et minut for VAR at konstatere, at der hverken var offside eller andre regelbrud, og først der begyndte Jonas Wind at juble, efter at han var trisset op til midterlinjen.

»Jeg var lidt nervøs for, at han ville annullere målet igen, og det var derfor, jeg ikke jublede til at starte med. Da dommeren pegede på pletten, hoppede jeg og jublede,« siger Jonas Wind.

Lige før pausen havde han prøvet at juble forgæves. Her fik han annulleret et ellers flot mål for offside.

»Jeg tænkte egentlig ikke, at der var noget at komme efter. Men så kom jeg i tanke om, at jeg fik bolden, da jeg kom lidt nede bagfra.«

»Jeg var lidt ærgerlig, for det var lige før pausen, og det havde været godt at gå ind til pausen med en føring, og jeg kunne have scoret et flot mål. Men jeg blev så noteret for et mål til sidst,« siger Jonas Wind.

Det sene sejrsmål var en stor forløsning for de danske spillere, der havde haft svært ved at nedbryde Færøernes arbejdsomme defensiv.

Samtidig virkede det til, at slagsangene og trompetviserne på tribunerne var med til at øge energiniveauet hos færingerne, mener Jonas Wind.

»Fansene skabte en utrolig fed stemning, der var knald på. Da vi så ikke fik scoret i kampen, var det stadig en åben kamp, og færingerne havde en kæmpe chance ved 0-0.«

»Det var en svær kamp, men vi fik heldigvis de tre point,« siger Jonas Wind.

Matchvinderen står nu noteret for fire mål i 11 landskampe.

/ritzau/