Jonas Kamper sænkede de tyske mestre

Jonas Kamper blev matchvinder med sit andet sæsonmål for Bielefeld i 2-0 sejren over de forsvarende tyske mestre fra Stuttgart.

Med en flot scoring 11 minutter før tid grundlagde danske Jonas Kamper en overraskende Bielefeld-sejr på 2-0 over sidste års tyske mestre, Stuttgart. Med et langskud fra 30 meter henrykkede Kamper sit hjemmepublikum.

Med sejren bevæger Bielefeld sig over nedrykningsstregen inden vinterpausen i Bundesligaen, som Bayern München kan nyde som nummer ét. München spillede for fjerde gang i år spillede 0-0, denne gang mod Hertha Berlin. Det var akkurat nok til at holde fast i førstepladsen.

Werder Bremen med både Daniel Jensen og Leon Andreasen på banen er nu á point med Bayern München efter de leverede en 5-2-afklapsning i topopgøret mod Bayer Leverkusen, hvor Daniel Jensen var involveret i tre af Bremens mål.

Hamburger SV og den tidligere FC Midtjylland-spiller Mohamed Zidane hev uafgjort hjem med 1-1 i overtiden mod Karlsruhe. Dermed overvintrer Hamburger på tredjepladsen. I Schalke var Peter Løvenkrands med i de sidste minutter for sin tyske klub, da den vandt 2-1 over FC Nürnberg. Wolfsburg afklapsede Borussia Dortmund med 4-0.

/ritzau/