Job-tilbuddene vælter ind til Michael Laudrup

Til sommer udløber Michael Laudrups kontrakt i Qatar-klubben Lekhwiya. Klubben vil gerne forlænge, men skal man tro Laudrups agent, Bayram Tutumlu, er der andre, der hiver og flår i den danske træner.

Michael Laurdrup har været en ombejlet herre hele sit liv. Både som spiller og som træner. Alligevel tydede noget på, at tilværelsen som diskotekets Dario var forbi, da han for snart et år siden underskrev en et-årig kontrakt med Lekhwiya fra ørkenstaten Qatar. Men sådan forholder det sig ikke.

Om få måneder udløber Laudrups kontrakt med klubben, han i søndags gjorde til mestre. Lekhwiya ønsker imidlertid at forlænge danskerens kontrakt med en klækkelig lønforhøjelse til følge, men Laudrup har mange andre mulighed. Det afslører hans agent, Bayram Tutumlu, overfor BT.

»Vi har fået flere tilbud på Michael, men vi har indtil videre valgt ikke at gå i dialog. Michael ønsker at vente til maj måned, inden han vælger, om han ønsker at fortsætte i Qatar, eller om har lyst til at prøve noget andet,« siger Tutumlu til BT.

I sidste uge fortalte Michael Laudrup selv noget nær det samme - at han ønsker at udskyde sin beslutning til maj. Men meldingen om de mange tilbud er ny.

Et af tilbuddene - eller rettere sagt forespørgslerne - kan stamme fra DBU, der inden længe skal finde en ny landstræner. Morten Olsen stopper næste sommer og umiddelbart ligner Michael Laudrup det mest oplagte bud på en afløser.

»Indtil videre har landstræneren (Olsen, red.) kontrakt til 2016, så jeg kan ikke sige, hvad der sker i den sag,« lyder det fra Tutumlu på spørgsmålet om, hvorvidt Laudrup er i spil til posten.

Michael Laudrup ønsker først at beslutte sig om fremtiden i maj måned, da han sammen med Lekhwiya fortsat deltager i to pokalturneringen og den asiatiske pendant til Champions League.