Jess Thorup om europæisk exit: Vi var lige ved og næsten

FCM-træner Jess Thorup synes, at hans spillere, trods nederlaget til Apollon Limassol, gjorde hvad de kunne.

Herning. Jess Thorup, som er cheftræner i FC Midtjylland, var skuffet, men fattet, efter at det ikke lykkedes midtjyderne at spille sig videre til Europa League-gruppespillet.

- Det er svært at sætte ord på så kort efter slutfløjt, men jeg synes, vi har spillet en flot europæisk kvalifikation, siger Thorup til 6'eren.

- Vi var lige ved og næsten. Jeg synes ikke, vi har marginalerne med os i dag.

Det hele så ellers lovende ud for FCM ved pausen i opgøret mod Apollon Limassol, da herningenserne førte med 1-0.

Med et knebent nederlag på 2-3 på Cypern, var det ulvene, der var på vej i Europa League-gruppespillet, men det ændrede en udligning i anden halvleg på, og cyprioterne tog billetten videre i Europa.

- Defensivt fik vi ikke lagt det pres, vi gerne ville. Det blev ikke en kamp, som vi gerne ville have den, siger Jess Thorup.

- Det er et dygtigt hold, vi spillede imod, og vi brugte mange kræfter på at presse dem, og det lykkedes ikke helt i dag. Men vi havde flere gode chancer, så det var en kamp, der kunne gå til begge sider.

- Jeg sagde til spillerne inden kampen, at vi skal sidde efter 90 minutter og kunne sige, at vi gjorde alt vi kunne, og det synes jeg, at vi gjorde i dag.

Med FCM ude af Europa League-kvalifikationen, er det kun FC København, der kommer til at spille europæisk fodbold af de danske hold.

/ritzau/