Jesper Håkansson til Lyngby

Lyngby opruster med angriberen Jesper Håkansson i forsøget på at overleve i SAS Ligaen. Håkansson kommer til fra hollandske Den Haag.

Mandag blev SAS Liga-oprykkerne fra Lyngby lammetævet på eget græs, da Esbjerg kom forbi og hentede en 6-1-sejr med hjem til Vestjylland. Allerede tirsdag aften agerede Lyngbys sportschef Birger Jørgensen, da han skrev kontrakt med angriberen Jesper Håkansson, som senest har tørnet ud for hollandske Den Haag.

- Det er gået rigtig stærkt de seneste par dage. Jeg havde hjemve og fik derfor ophævet min kontrakt mandag, og hurtigt derefter kom Lyngby på banen, siger Håkansson til Ekstra Bladet.

26-årige Håkansson fik sin fodboldopdragelse i Frem og har siden spillet for Heerenveen, Viborg, Roosendaal, Djurgården og Den Haag. Kontrakten løber frem til næste sommer med option på endnu et år.

I Lyngby glæder man sig over tilgangen.

- Vi er utrolig godt tilfredse med at få Håkansson-aftalen i hus, for det er en spiller, som passer perfekt til Lyngby, siger sportschef Birger Jørgensen til Ekstra Bladet./ritzau/