Jeppe Curth forlader AaB til sommer

eppe Curth forlader AaB efter denne sæson, hvor flere klubber allerede viser interesse i angriberen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Jeppe Curth forlader AaB efter denne sæson, hvor flere klubber allerede viser interesse i angriberen.

Når Superligaen går på sommerpause, slutter et af Superligaens længste parløb. Jeppe Curth forlader AaB efter ni år i Nordjylland, hvor han har huseret i angrebet, siden han kom til fra hollandske Feyenoord i 2005.

- Jeg vil gøre alt for, at jeg kan stå med en medalje med AaB, når sæsonen er ovre. Men det bliver også spændende at se, hvad der kommer til at ske til sommer, siger Jeppe Curth om sin status som transferfri.

Kun en kort afstikker på lejebasis til FC Midtjylland i efteråret har skilt angriberen og AaB ad, hvor Jeppe Curth oplevede sin storhedstid med mesterskabet og titlen som ligatopscorer i sæsonen 2007-2008.

Men jagten på fast spilletid og en ny spillemæssig oplevelse er afgørende for, at AaB og Jeppe Curth nu har valgt at sige stop.

- Jeg har været her i ni år og har været ufatteligt glad for det. Men nogle gange skal der ske noget nyt. I min alder og med den baggrund jeg har, der vil jeg gerne spille fast og gøre en forskel hver gang og ikke kun en gang imellem. Det er det, du stræber efter som fodboldspiller, siger Jeppe Curth.

Han fortæller, at der allerede er interesse fra såvel danske som udenlandske klubber.

- Der har været noget løst rundt omkring, og det har da været sjovt at høre fra både ind- og udland. Men jeg har ikke taget stilling til noget konkret endnu. Jeg bruger egentlig mest mine ressourcer på at få en god afslutning i AaB, så jeg lader det ligge, indtil jeg har igen har overskud til at tage stilling til, hvad der skal ske, siger han og tilføjer:

- Det kunne være sjovt at slutte af i udlandet, men det skal være med de rigtige forudsætninger. Når du tager familien med, og skal du virkelig føle, at du får en stor oplevelse at slutte af på.