Jensen: Ingen fremtid i Werder

Landsholdsspilleren Daniel Jensen tror ikke længere på, at han har en fremtid i Werder Bremen. Den forventede snak om kontraktforlængelse er udeblevet.

Daniel Jensen fik en fornem afslutning på sidste sæson hos Werder Bremen. Danskeren fik masser af spilletid og scorede vigtige mål for nordtyskerne.

Danskeren fik samtidig indtryk af, at klubben var interesseret i at forlænge aftalen, som udløber næste sommer. Men Jensen har endnu ikke hørt fra klubben.

- Sådan som det har kørt indtil nu, så kan jeg næsten kun gå ud fra, at jeg ikke rigtig har nogen fremtid i klubben ud over det sidste år, som jeg har kontrakt. Og de er sikkert glade for at have en forholdsvis god spiller på bænken, hvis det endelig er, siger Daniel Jensen til B.T.

Danskeren har fået spilletid i Werder Bremens træningskampe, men nordtyskerne har i sommerpausen forstærket sig med Carlos Alberto på midtbanen. En mulighed kan dog åbne sig for landsholdsspilleren, da Torsten Frings forventes udenfor i flere måneder som følge af en korsbåndsskade, som tyskeren tirsdag pådrog sig i en træningskamp.

/ritzau/