Jens Voigt var flad til sidst

Team CSC's Jens Voigt ærgrede sig over, at han ikke vandt 10. etape. CSC's sportsdirektør Alain Gallopin mente, at tyskeren havde haft svære vilkår i spurten.

Jens Voigt har før ofte været den mest snu i en spurt mellem udbryderryttere, men på dagens 10. etape af Tour de France fra Tallard til Marseille, måtte CSC's tysker nøjes med en femteplads i den afgørende spurt. Kræfterne rakte ganske enkelt ikke til at følge med sejrherren Cédric Vasseur fra Quick Step.

- Alle var trætte til sidst, og ingen ville træde først. Jeg forholdt mig passiv, for jeg troede, at jeg havde evnen til at accelerere, men da Vasseur kom, havde jeg ikke mere at køre med. Det var en svær spurt. Vejen var bred, og alle havde en chance, sagde Jens Voigt.

Team CSC's franske sportsdirektør, Alain Gallopin, affandt sig med den manglende sejr. Han vurderede, at oddsene havde været hårde for Voigt.

- De andre ryttere holder alle øje med Jens, og vi kan heller ikke vinde hver gang. Vi skulle være med i det store udbrud, og det var vi. Vi havde Jens, og han var den rigtige mand. Jeg syntes, han så stærk ud, men måske havde han brugt flere kræfter på den sidste stigning, end vi havde regnet med, sagde Alain Gallopin.

/ritzau/