»Jeg vil gerne sige undskyld til alle. Undskyld til alle brasilianere«

David Luiz forlod banen med tårer. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

David Luiz fik æren af det brasilianske anførerbind i kampen mod Tyskland, men efter opgøret måtte den kommende PSG-spiller sande, at hverken han eller nogen af de andre medspillere gik forrest i en kamp, som sluttede med et 1-7-nederlag. 

Midterforsvareren, der er blevet berømt for at synge helt vildt med på nationalsangen og engagere sig enormt meget i VM-kampagnen, kunne efter kampen ikke holde tårerne tilbage, og han havde svært nok ved bare at få sammenhængende sætninger ud af munden.   

»Jeg ville bare vinde for folket. For et folk, der lider så meget, så er det her noget... Det kunne vi desværre ikke levere,« sagde David Luiz, mens han igen og igen tørrede dråber væk fra øjnene. 

»Jeg vil gerne sige undskyld til alle. Undskyld til alle brasilianere. Jeg ville bare se mit folk smile. Alle ved, hvor vigtigt det her var for mig. At se hele Brasilien være glade i det mindste på grund af fodbold,« tilføjede anføreren, der anerkendte, at tyskerne var Brasilien overlegent.  

»De var bedre. De var bedre forberedt, og de spillede en bedre kamp. Vi indkasserede fire mål på seks minutter. Det var en dag, som... Det er en meget trist dag, men også meget lærerig for resten af livet.«

Brasilien skal lørdag spille kamp om tredjepladsen ved VM. Modstanderen bliver enten Holland eller Argentina.