Jannik Hansen tilbage på isen efter dramatisk mavepuster

Jannik Hansen, som her presser New York Rangers' svenske målmand, Henrik Lundqvist, kom hurtigt tilbage fra hospitalet i Vancouver og er klar igen. Fold sammen
Læs mere

Jannik Hansen har fået luften igen efter mavepusteren mod Calgary Flames og ventes klar til kampen natten til tirsdag i Rogers Arena mod Arizona Coyotes.

Vancouver-wingen er hjemme igen efter en nat med diverse prøver på hospitalet og har ingen mén af den hårde medfart, som medførte en kollaps på bænken.

Uheldet skete i hjørnet bag Calgarys mål, hvor Jannik Hansen og Flames-backen Dennis Wideman, der kom fra henholdsvis den lange og den korte side, bragede sammen i en tackling.

»Jannik ærgrer sig over, at det blev nødvendigt at tage en tur på sygehuset. Han mistede vejret i sammenstødet og skulle bare have taget en pause på isen,« siger hans far, eks-landsholdsforwarden Bent Hansen.

»På den anden side forstår man godt, at lægerne ikke ville løbe nogen risiko og ønskede et tjek på sygehuset.«

Jannik Hansen, 28, er i gang med sin ottende sæson i NHL og har spillet 479 kampe i verdens stærkeste liga. I 32 kampe i denne sæson er det blevet til 13 point (otte mål og fem assist).

Vancouver Canucks ligger på syvendepladsen i Western Conference, mens nattens modstander, Arizona Coyotes med Mikkel Bødker, er næstsidst.