Jannik Hansen tilbage på isen efter dramatisk mavepuster

Jannik Hansen, som her presser New York Rangers' svenske målmand, Henrik Lundqvist, kom hurtigt tilbage fra hospitalet i Vancouver og er klar igen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Jannik Hansen har fået luften igen efter mavepusteren mod Calgary Flames og ventes klar til kampen natten til tirsdag i Rogers Arena mod Arizona Coyotes.

Vancouver-wingen er hjemme igen efter en nat med diverse prøver på hospitalet og har ingen mén af den hårde medfart, som medførte en kollaps på bænken.

Uheldet skete i hjørnet bag Calgarys mål, hvor Jannik Hansen og Flames-backen Dennis Wideman, der kom fra henholdsvis den lange og den korte side, bragede sammen i en tackling.

»Jannik ærgrer sig over, at det blev nødvendigt at tage en tur på sygehuset. Han mistede vejret i sammenstødet og skulle bare have taget en pause på isen,« siger hans far, eks-landsholdsforwarden Bent Hansen.

»På den anden side forstår man godt, at lægerne ikke ville løbe nogen risiko og ønskede et tjek på sygehuset.«

Jannik Hansen, 28, er i gang med sin ottende sæson i NHL og har spillet 479 kampe i verdens stærkeste liga. I 32 kampe i denne sæson er det blevet til 13 point (otte mål og fem assist).

Vancouver Canucks ligger på syvendepladsen i Western Conference, mens nattens modstander, Arizona Coyotes med Mikkel Bødker, er næstsidst.