Jannik Hansen matchvinder for Vancouver Canucks

Jannik Hansen fejrer sin scoring mod St. Louis Blues i Rogers Arena i Vancouver. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Jannik Hansen blev matchvinder, da Vancouver Canucks efter syv nederlag i træk slog St. Louis Blues 1-0.

Den 27-årige danske wing scorede kampens enlige mål i Rogers Arena i Vancouver på en breakaway elleve minutter inde i tredje periode.

Det var The Great Danes tiende mål og 15. point i 51 kampe i denne sæson. Hans offensive power var så overbevisende, at han blev kåret som 2nd Star efter Canucks' svenske målmand, Eddie Lack. Efter den lange nederlagsserie og 18 dages pause på grund af OL føltes sejren som en befrielse for Jannik Hansen. Og det var ikke hvem som helst, Canucks slog.

St. Louis Blues ligger på andenpladsen i Western Conference efter Anaheim Ducks, mens Vancouver Canucks er nr. 8 ét point foran sine nærmeste konkurrenter, Dallas Stars og Phoenix Coyotes, men for tre kampe flere.

- Du behøver ikke kigge på stillingen ret længe for at se, at vi behøver en masse sejre for at komme i playoff. Det er sådanne hold, vi skal slå. Vi kan ikke nøjes med at slå hold under os, siger Jannik Hansen til nhl.com

Vancouver Canucks har taget hul på en mindre hjemmebaneserie på tre kampe og spiller natten til lørdag dansk tid mod Minnesota Wild.

Montreal Canadiens med Lars Eller tabte til Detroit Red Wings med 1-2 i overtid.