Jan Ullrich angriber Aldag og Zabel

Den pensionerede tyske cykelrytter Jan Ullrich er gået i offensiven efter lang tids pressetavshed, og han kritiserer flere af sine tidligere holdkammerater.

Jan Ullrich melder sig efter flere måneders tavshed igen på banen. Den nu pensionerede Tour de France-vinder fra 1997 er nemlig godt og grundigt træt af de personer, som efter mange års tavshed om eget dopingmisbrug nu er stået frem og har fortalt sandheden. Ikke mindst hans tidligere holdkammerater hos Telekom/T-Mobile Rolf Aldag og Erik Zabel får på puklen.

- Har de overhovedet fortalt det hele? spørger Jan Ullrich retorisk i et interview med det franske magasin, L'Equipe. Med en slet skjult hentydning til, at Zabel kun har indrømmet at have taget doping i en uge i 1996.

Rolf Aldag, som i dag er sportsdirektør hos T-Mobile, tilstod derimod et årelangt dopingmisbrug, og han har ingen høj stjerne hos Jan Ullrich.

- Han har tjent penge sammen med mig. Hvis det ikke er rene penge, hvorfor har han så ikke afleveret dem tilbage eller givet dem til en almennyttig organisation? spørger Ullrich.

/ritzau/