Jaksche-advokat: Riis skal passe på

Jörg Jaksches advokat, Michael Lehner, er ikke bange for et sagsanlæg fra Bjarne Riis og Team CSC. Vi kan fremlægge beviser, siger advokaten.

Jörg Jaksches advokat, Michael Lehner, siger, at Jaksche har andre beviser end sine egne udsagn, som han vil fremlægge, hvis cykelholdet Team CSC vælger at slæbe rytteren i retten.

- Jörg Jaksche har fortalt sandheden, og vi imødeser eventuelle sagsanlæg med sindsro. Enhver, der bestrider det, bør overveje, at ikke kun Jörg Jaksche, men også andre kørere og personer har haft kendskab til det. Hvis Jörg bliver angrebet, vil han lægge beviserne frem, helt sikkert, siger Michael Lehner til Ritzau.

Jörg Jaksche har beskyldt Bjarne Riis for at kende til, at tyskeren dopede sig i sin tid som CSC-rytter i 2004. Det har fået Team CSC til at overveje at køre en sag mod Jaksche. Men advokaten advarer og siger, at Jörg Jaksche er klar til at slå igen mod sit tidligere hold.

- Bjarne Riis bør virkelig overveje, hvilke retslige skridt han tager. Han vil ikke få held til at komme igennem med noget mod min klient, det er en klar sag, siger Michael Lehner, som endnu ikke ønsker at uddybe, hvilken slags beviser Jaksche kan fremføre.

/ritzau/