Jakob Fuglsang raser over motorcykel-styrt

Jakob Fuglsang styrtede på vej op ad Col du Glandon. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Jakob Fuglsang blev kørt ned bagfra af en motorcykel på 18. etape, og det fik danskeren til at ønske føreren langt væk fra Alperne.

Astana-rytteren lå rigtig godt med i det forreste udbrud, der kørte afsted tidligt på etapen, men Fuglsang blev banket i asfalten, da han på vej op ad Glandon slog ud til højre og blev mejet ned af motorcyklen, der kom kørende bagfra i relativt høj fart.

»Det er vanvittigt. Jeg var forrest og trak ud for at skifte med Bardet (Romain Bardet, torsdagens etapevinder, red.). Motorcyklen kom bagfra og ramte min albue, og så røg jeg ned. Han skal være glad for, at han ikke er tæt på mig nu, den motorcyklist,« sagde Jakob Fuglsang til den amerikanske tv-station NBC.

På trods af styrtet kørte Jakob Fuglsang tilbage til frongruppen og havde endda overskud til at angribe flere gange på den sidste stigning, men på det tidspunkt var det for sent at hente Romain Bardet (Ag2R), der vandt etapen.

Under tv-interviewet blev Jakob Fuglsang spurgt til, om han slog sig i styrtet. Som svar fremviste han en blodig albue. Umiddelbart virkede danskeren ikke mere medtaget, end at han også stiller til start på 19. etape.

Jakob Fuglsang har nu været i asfalten tre gange under årets Tour de France.