Ishockeytræner forventer skadede profiler klar til VM-test

Heinz Ehlers har udtaget det danske ishockeylandshold, der skal spille den sidste testkamp inden VM.

Træner Heinz Ehlers og resten af det danske ishockeylandshold tager hul på VM i Slovakiet 11. maj mod Frankrig. Henning Bagger/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

De danske ishockeyprofiler Peter Regin og Nicklas Jensen forventes at være klar til VM-testkampen mod Østrig på søndag.

Det siger ishockeylandstræner Heinz Ehlers, der mandag har udtaget den trup, der skal med til Wien, hvor den sidste test inden VM finder sted.

Det skriver Danmarks Ishockey Union i en pressemeddelelse.

Kaptajn Regin måtte sidde ude i de to kampe mod Norge i sidste uge, mens Nicklas Jensen ikke har været med i en eneste af de hidtidige seks testkampe i VM-forberedelsen.

Derudover får landstræneren glæde af Mikkel Bødker fra NHL-holdet Ottawa Senators, der glider ind i truppen og er klar til den sidste testkamp for landsholdet.

Der er stadig tvivl om, hvornår og hvorvidt de øvrige NHL-spillere kan støde til det danske landshold. Alligevel er landstræneren godt tilfreds med sit hold inden den sidste VM-test.

- Spillerne har arbejdet godt i de seneste uger, og jeg er overordnet tilfreds med vores præstationer.

- Nu spidser vi holdet til og har et solidt materiale at arbejde med. Jeg er fortrøstningsfuld, siger landstræner Heinz Ehlers i pressemeddelelsen.

Han har ikke fundet plads til de fire forwards Søren Nielsen, Nikolaj Rosenthal, Niklas Andersen og Nikolaj Krag-Christensen, der alle var med i den seneste trup.

VM spilles fra 10. til 26. maj i Slovakiet, og Danmark træder ind i turneringen 11. maj med en kamp mod Frankrig.

Ud over Frankrig er Danmarks modstandere i gruppespillet ved VM Storbritannien, Slovakiet, Tyskland, Finland, USA og Canada.

/ritzau/