Ishockey: Gentofte bliver taberdømt i fire kampe

For mange udenlandske spillere på kontrakt betyder, at Gentofte Stars bliver taberdømt i fire ligakampe.

Læs mere
Fold sammen

Ishockeyholdet Gentofte Stars har haft ni udenlandske spillere på kontrakt i en periode i denne sæson, og det er en enkelt mere end de tilladte otte.

Det betyder, at holdet taberdømmes i de fire kampe i Metal Ligaen, der er spillet mellem 9. og 29. december 2015. Det meddeler Danmarks Ishockey Union (DIU) på sin hjemmeside.

Resultaterne af alle kampene vil blive ændret til 0-5, men på pointkontoen mærker Gentofte ikke det store til ændringen, da alle fire kampe i forvejen var endt i nederlag.

Det ene var dog efter forlænget spilletid, hvorfor det ene point, som holdet fik for kampen mod Esbjerg, er blevet frataget.

Til gengæld bliver holdets målscore en del dårligere efter kendelsen. I stedet for en målscore på 6-13 fra kampene, hedder den nu 0-20.

29. december vandt Gentofte 5-2 ude mod Herlev Eagles, men det resultat bliver ikke ændret. Det samme er tilfældet for det samme opgør i Gentofte dagen efter, hvor Gentofte vandt med 2-1.

Herlev har forsøgt at klage over, at Gentofte også skulle have haft en ulovligt sammensat trup til de kampe, men den klage har DIU afvist.

/ritzau/