Irving fører NBA-mestre mod ny sejr trods mange boldtab

Cleveland Cavaliers' træner var langt fra tilfreds med sit hold, der mandag aften igen slog Indiana Pacers.

Cleveland Cavaliers kunne takket være Kyrie Irving, til venstre, bringe sig foran med 2-0 i slutspilsserien mod Indiana Pacers. Scanpix/Ken Blaze Fold sammen
Læs mere

Cleveland Cavaliers' letbenede point guard Kyrie Irving var den helt store oplevelse, da det forsvarende NBA-mesterhold mandag aften vandt over Indiana Pacers 117-111.

Irving scorede 37 point i kampen, der blev spændende til sidst, selv om Cleveland sent i tredje periode kunne bringe sig foran med 18 point.

En trepointsscoring fra Indiana Pacers' Paul George reducerede forspringet til fire point med knap 20 sekunder tilbage af kampen.

Selv om Cleveland flere gange i sæsonen har demonstreret en ringe evne til at holde fast i en føring, så lykkedes det blandt andet gennem to succesfulde straffekast fra Kyrie Irving at sikre sejren til sidst.

Dermed fører Cleveland Cavaliers nu med 2-0 i slutspilsserien, hvor der spilles bedst af syv kampe.

LeBron James og Kevin Love supplerede med henholdsvis 25 og 27 point i sejren.

Selv om Cleveland nu fører med 2-0 i serien, så var holdets træner, Tyronn Lue, langt fra tilfreds med boldomgangen hjemme i Quicken Loans Arena.

- Jeg så kun turnovers. Vi skal passe på basketbolden. Vi tabte bolden, og det blev dyrt. 19 turnovers kostede 24 point. Det er svært at vinde playoffkampe på den måde, siger Tyronn Lue.

Holdets helt store stjerne LeBron James var en af de helt store syndere i den forbindelse, da han mistede bolden hele otte gange i angrebet.

- Måske er han ved at blive træt. Han ved, at han skal gøre det bedre. Han skaber en masse for dette hold, men vi skal være bedre med bolden, siger Tyronn Lue.

/ritzau/