Irriteret Magnussen undrer sig over kolde dæk

Kevin Magnussen blev igen elimineret efter første kvalifikationsrunde og starter som nummer 17 i Sotji.

Foto: ALEXANDER NEMENOV. Heller ikke i Sotji lykkedes det for den danske racerkører Kevin Magnussen at køre sig ind i anden kvalifikationsrunde
Læs mere
Fold sammen

Heller ikke i Sotji lykkedes det for den danske racerkører Kevin Magnussen at køre sig ind i anden kvalifikationsrunde, hvor de 16 bedste kørere kæmpede om startplaceringerne.

Magnussen måtte præcis som i Beijing for to uger siden slå sig til tåls med 17. bedste kvalifikationstid, og Renault-køreren er småskuffet over, at han ikke kunne leve op til 16.-pladsen fra træningen tidligere lørdag.

- Der var noget, der ændrede sig fra sidste træning. Vi fik ikke dækkene til at virke. Efter træningen var vi glade, men i kvalifikationen var dækkene ikke varme nok, og det er svært at sige hvorfor, siger Kevin Magnussen til 3+.

- Det er en misset mulighed, når jeg var så tæt på anden kvalifikationsrunde. Det er lidt irriterende, men jeg må tage revanche i løbet i morgen, siger han.

Renault-teamet har dog fortsat problemer med at få fart nok i bilerne, og Magnussen gør sig ingen illusioner om en placering i den forreste del af feltet i søndagens løb.

- Jeg tror ikke, at vores fart er til meget mere end det her. Men vi må prøve at få en god start og nogle gode overhalinger. Hvis chancen kommer, tager vi den, siger Kevin Magnussen.

Den anden Renault-kører, Jolyon Palmer, blev noteret for 18. bedste tid i kvalifikationen.

/ritzau/