Irritabel Wozniacki svarede journalist igen efter nyt nederlag

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det var en lettere irritabel Caroline Wozniacki, der mødte pressen, efter hun i semifinalen ved WTA-turneringen Toray Pan Pacific Open i Tokyo for tredje gang på stribe i år havde tabt til den 18-årige schweizer Belinda Bencic.

»Stop kritikken. De andre resultater i min karriere taler for sig selv,« svarede den danske eks-verdensetter ifølge nyhedsbureauet AFP på spørgsmålet om, hvorvidt hun ikke syntes, det var skuffende at tabe til verdensranglistens nummer 15.

Caroline Wozniacki anerkendte dog nederlaget.

»Hvis jeg skulle have vundet, skulle jeg både have servet og returneret bedre. Jeg må bare erkende, at hun (Belinda Bencic, red.) spillede bedre end mig,« sagde Caroline Wozniacki.

I fjor nåede Caroline Wozniacki finalen i Tokyo og indkasserede 305 point. Denne gang må hun nøjes med en pointnotering på 185. Det betyder, at der er risiko for, at hun mister terræn på verdensranglisten.

Caroline Wozniacki får dog allerede i den kommende uge chancen for at revanchere sig, når hun deltager Wuhan Open i Kina.

Her er hun blevet tildelt en fjerdeseedning og er derfor oversidder i første runde.

Herefter skal hun møde vinderen af kampen mellem slovakken Anna Karolina Schmiedlova og colombianeren Mariana Duque-Marino.

Lodtrækningen er alt andet end optimal for den 25-årige dansker:

I kvartfinalen kan hun møde spanieren Garbine Muguruza, som hun blev besejret af i sommerens Wimbledon-turnering, mens hun i en eventuel semifinale står til at skulle duellere mod Maria Sharapova.

Ved samme turnering i 2014 var Caroline Wozniacki tabende semifinalist mod canadieren Eugenie Bouchard og har derfor i år 350 verdensrangliste-point, der skal forsvares.