Inter og Roma trækker fra

De to tophold i den bedste italienske fodboldrække, Inter og Roma, vandt som ventet deres onsdagskampe og udbyggede dermed forspringet til resten af ligaen.

Zlatan Ibrahimovic scorede sit sæsonmål nummer otte i ligaen, da han sammen med holdkammeraterne fra Inter onsdag aften besejrede Lazio med 3-0 i den italienske Serie A.

Den svenske angriber åbnede scoringen halvvejs i første halvleg med et straffesparkmål, og kunne efterfølgende se den brasilianske forsvarsspiller Maicon og angrebskollegaen David Suazo score de andre mål for værterne. Med de tre point forsvarede Inter som ventet førstepladsen i den bedste italienske fodboldrække, hvor holdet nu står noteret for 34 point.

De nærmeste rivaler fra Roma fulgte dog trop med at vinde 2-0 over Cagliari i Rom. Brasilianeren Rodrigo Taddei scorede begge mål for hjemmeholdet, som gør, at romerne fortsat er tre point efter Inters førerhold.

De to hold har nu åbnet et lille forspring til forfølgerfeltet, der føres an af Juventus, som på tredjepladsen står noteret for 26 point.

/ritzau/