Ingen snak om NFL-skandale til Patriots' Media Day

spo-fbn-superdfssdfe

New England Patriots headcoach, Bill Belichick, havde på forhånd gjort det klart, at han ikke ønskede at svare på spørgsmål om 'Deflate-gate' i denne uge. Og sådan forblev det ved tirsdagens pressemøde.

Det var sidste uges helt store samtaleemne i NFL. New England Patriots blev beskyldt for at have lukket luften ud af deres kampbolde i AFC-finalen, hvilket er imod reglerne, fordi det gør bolden lettere at håndtere.

Men på tirsdagens pressemøde - den traditionsrige Media Day - var det som om, luften var gået af ballonen - eller bolden fristes man til at sige. Der var nemlig ikke meget snak om sagen i løbet af den time, som alverdens journalister fik med Patriots' spillere og trænere.

»Vi er bare fokuserede på Seahawks,« svarede Bill Belichick tørt, da han en enkelt gang blev spurgt ind til sagen.

Så var den 62-årige træner noget mere snakkesaglig, da en lille pige stillede ham et anderledes spørsmål.

»Hvilke tøjdyr kan jeg godt lide? Hm, jeg kan lide en slags lille hvalp. Du kan på en måde putte din finger ind i den. Det er en lille abe, og så kan den snakke og bevæge sine fingre og nikke med hovedet. Så på en måde taler den tilbage til mig,« sagde Bill Belichick smilende til den lille pige.

Endnu mere underholdende var det ved den altid smilende tight end Rob Gronkowski. Han viste sit sangtalent - eller mangel på samme - frem, da han blev opfordret til at synge et Katy Perry-nummer sammen med en kvindelig journalist.

Der var tale om nummeret 'Roar'. Og så skulle Gronkowski synge delen, hvor der skal brøles til stor morskab for de omkringstående journalister.

Senere tirsdag er det så Patriots' modstander i søndagens Super Bowl, Seattle Seahwaks, der skal en tur i medie-møllen.