Ingen Royal League i denne sæson

Der bliver ikke spillet Royal League i denne sæson, da tv-selskaberne ikke ville være med. Men der er håb om, at turneringen kan genopstå næste sæson.

Royal League i sæsonen 2007/2008 bliver der ikke noget af. Den skandinaviske fodboldturnering har kæmpet en hård kamp for at komme i gang i denne sæson, men forgæves.

- Ledelsen må dog nu erkende, at forhandlingerne ikke har resulteret i et grundlag, som er økonomisk attraktivt i forhold til klubberne og i forhold til ønsket om en afvikling af turneringen på et højt mediemæssigt, organisatorisk og kommercielt niveau, står der i en pressemeddelelse fra Royal League.

Turneringen, der har været afviklet tre gange, skulle være startet op igen i dette efterår, men en tv-aftale faldt ikke på plads. I stedet var planen, at turneringen med et stærkt reduceret format skulle afvikles tidligt i forårssæsonen, men igen har tv-selskaberne ikke villet lege med.

Men turneringen er ikke helt død - den befinder sig i en kritisk tilstand og ligger i respirator. For ledelsen bag Royal League håber at kunne videreføre turneringen fra sæsonen 2008/2009.

/ritzau/