Ingen panik trods feber hos Kessler

Mikkel Kessler har stadig feber og kunne heller ikke torsdag sparre med nordirske Brian Magee. Men der er ingen grund til panik, slår Team Palle-lejren fast.

Den danske boksekonge Mikkel Kessler har stadig feber og var heller ikke torsdag i stand til at sparre med Brian Magee. Nordireren trænede i stedet på egen hånd i CIK's bokselokaler på Christianshavn. Kessler blev ramt af feber mandag aften og har siden undladt at snøre handskerne, men de tre dage uden boksetræning skaber ikke bekymring i Team Palle-lejren.

- Der er slet ingen grund til panik. Mikkel holder den fysiske træning ved lige, men han er blevet frarådet at bokse, så længe han har feber. Vi håber, han kan træne fredag, men selv hvis det først bliver i weekenden eller fra starten af næste uge, så betyder det ikke det store for kampen mod Joe Calzaghe, for der er jo stadig mere end fire uger til, siger Poul Gaardbo fra Team Palle.

Brian Magee er i Danmark frem til den 14. oktober, og Kessler og hans træner Richard Olsen beslutter suverænt, hvornår danskeren er klar til at gå i ringen mod nordireren. Mikkel Kessler møder 3. november waliseren Joe Calzaghe i Cardiff.

/ritzau/