Ingen hjælp til FC København

Bare et af 12 udvalgte hold skulle være slået ud af UEFA Cuppen torsdag, så var FCK blevet seedet ved fredagens lodtrækning. Men heldet tilsmilede ikke FCK.

FC København var ikke heldige i Champions League-kvalifikationskampen mod portugisiske Benfica onsdag, og heller ikke torsdag var heldet med de danske mestre. Her var FCK'erne ikke selv på banen, men det var til gengæld en lang række andre europæiske hold i den sidste kvalifikationskamp frem mod UEFA Cuppens hovedturnering.

For FCK var der en del på spil. Der var nemlig 12 hold i aktion, som alle har en højere rangering end københavnerne, og var bare et af disse 12 hold røget ud, var FCK blevet flyttet fra hatten med de ikke-seedede hold til hatten med de seedede hold ved fredagens UEFA Cup-lodtrækning.

Desværre for FCK klarede samtlige 12 mandskaber sig igennem, og derfor forbliver FCK nummer 41 på ranglisten, hvor kun de 40 bedste bliver seedet fredag. Danmark har fire hold i hatten med useedede hold - FC København, OB, AaB og FC Midtjylland. Lodtrækningen finder sted fredag klokken 13 i Monaco.

/ritzau/