Ild i det tyske galehus

Trods en førsteplads i ligaen er der igen ballade hos Bayern München. Oliver Kahn har fået karantæne efter kritik af holdets udenlandske stjerner.

Der er igen ballade Bayern München. Selv om holdet ligger nummer ét i Bundesligaen er der kæmpe problemer på holdet. Nu er klubbens 38-årige målmand Oliver Kahn blevet suspenderet af træner Ottmar Hitzfeld. Årsagen vil klubben ikke ud med, men det hænger uden tvivl sammen med Kahns angreb på Frank Ribery og Luca Toni, der inden denne sæson blev købt for store millionbeløb af Bayern.

- De nye spillere skal vænne sig til, at der er højere krav i denne klub. Det er ikke nok at starte godt. To, tre gode kampe rækker ikke. Bayern er ikke Marseille eller Fiorentina. Bayern er som Real Madrid, Manchester United, Barcelona og Milan, siger Oliver Kahn i fodboldbladet kicker og kritiserer samtidig, at nyindkøbene ikke har fået lært sig tysk.

Kahn er foreløbig suspenderet fra klubbens sidste kamp i efteråret mod Hertha Berlin, og samtid har Kahn fået en bøde på 190.000 kroner.

/ritzau/