Ikke flere undskyldninger: Portugal lover mål mod Ungarn

Cristiano Ronaldo og Portugal har store scoringsproblemer, men det ændrer sig mod Ungarn, lover holdet.

Nani og Cristiano Ronaldo har haft svært ved at få gang i målscoringen ved EM. Scanpix/Martin Bureau Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Lyon. Det portugisiske landshold må slide hårdt for scoringerne ved fodbold-EM, hvor 50 afslutninger blot er resulteret i et enkelt mål.

Men i den sidste gruppekamp mod Ungarn onsdag aften kommer der langt om længe gang i målscoringen, lover holdets eneste målskytte i turneringen, Nani.

- Vi kan ikke blive ved med at komme med undskyldninger om, at bolden ikke vil ind, siger Fenerbahce-spilleren.

Senest spillede Portugal 0-0 mod Østrig i en kamp, hvor Cristiano Ronaldo blev den store skurk ved at sende et straffespark på stolpen i slutfasen.

- Vi spillede godt, og vi var overlegne mod et meget stærkt hold. Vores tid kommer, og det bliver i den næste kamp, hvor alle vores skud går i mål, siger Nani.

Med kun to point efter de to kampe mod Island og Østrig skal Portugal vinde mod ungarerne for at være sikker på at avancere fra den resultatmæssigt jævnbyrdige gruppe.

Endnu en uafgjort kamp vil bringe portugiserne i problemer, fordi det langt fra er sikkert, at tre point vil række til en plads i ottendedelsfinalen.

- Vi tænker slet ikke på uafgjort, sådan er vores mentalitet ikke, og det ville ikke afspejle kvaliteten på vores hold. Vi skal selv håndtere situationen og vinde den sidste gruppekamp. Det er jeg sikker på, vi gør, siger midtbanespilleren Adrien Silva.

Før sidste spillerunde fører Ungarn med fire point efterfulgt af Island og Portugal, der hver har to, mens Østrig ligger nederst med et enkelt point.

/ritzau/Reuters