'Ikke belæg for det, vel?'

I TV-interview kalder den tidligere Tour de France-stjerne Michael Rasmussen oplevelsen af sin fyring for 'fuldstændig surrealistisk'.

- Jeg var i en tilstand af chok og blev meget vred over den beslutning, der var truffet. Der var jo ikke belæg for det, vel?, siger Michael Rasmussen i det første TV-interview efter han blev smidt af Rabobank-holdet i sidste uge. Foto: Scanpix<br> Fold sammen
Læs mere

I det første TV-interview, siden Michael Rasmussen blev smidt ud af Tour de France og af Rabobank-holdet af i sidste uge, siger cykelrytteren nu til TV2Sporten, at det er 'en fuldstændig surrealistisk situation', han har været ude for.

Michael Rasmussen forklarer til TV2News, at han havde haft den bedste dag i sin karriere for blot få timer efter at blive smidt ud af Tour de France af Rabobank-holdets ledelse. 'Jeg blev smidt ud som et dyr', har Kyllingen tidligere sagt i et interview med Berlingske Tidende.

- Jeg vandt i realiteten Tour de France den dag, siger han til TV2Sporten på TV2News.

- Jeg fik at vide i bussen, at jeg var smidt af holdet, siger Michael Rasmussen til TV2Sporten og slutter interviewet med at spørge retorisk:

- Jeg var i en tilstand af chok og blev meget vred over den beslutning, der var truffet - for der var jo ikke belæg for det, vel?

Hele interviewet kan ses på TV2 klokken 20.00 søndag aften.