Ikast/Bording og FCK storsejrede

Ikast/Bording tog lørdag en sikker 34-28-sejr hjem over SK Århus, mens FCK Håndbold knuste Team Esbjerg med en ubarmhjertig 33-23-sejr.

Både kvinderne fra Ikast/Bording og FCK Håndbold uddelte stryg til deres gæster i lørdagens to Tomsliga-kampe. Ikast/Bording lagde hal til mødet med bundholdet SK Århus, der efter et nederlag på 34-28 kunne føje yderligere seks point til sin negative målscore. Efter et pauseresultat på 18-14 holdt hjemmeholdet stilen og tog øgede føringen sikkert. Ikast/Bordings Hanne Halén blev kampens topscorer med 11 mål på samvittigheden.

Med sejren har midtjyderne strammet grebet endnu mere om sin slutspilsgivende 4. plads, med syv point ned til Randers HK på femtepladsen.

Tidligere på dagen blev det til en klar københavnersejr, da FCK-kvinderne havde besøg af Team Esbjerg, som blev sendt hjem med et drabeligt 23-33-nederlag i bagagen. FCK begyndte for alvor at tage fra i anden halvleg efter en pauseføring på 17-15. Kampens topscorer var Josephine Touray, der satte ti af FCK's mål ind, mens Mette Sjøberg stod for ni af dem.

/ritzau/