I Djibys fodspor

Randers FC har fået en forrygende start på SAS Liga-sæsonen ikke mindst takket være rutinerede Thomas Dalgaard og unge Bedi Buval, der på glimrende vis løfter angriber-arven efter Djiby Fall.

Det kan godt være, at rutinerede og blonde Thomas Dalgaard fører den interne topscorerliste i Randers FC. Det kan godt være, at selv samme Dalgaard fremstår som manden over dem alle, der har skudt kronjyderne i toppen af SAS Ligaen.

Men hvis ret skal være ret, må der nødvendigvis uddeles store roser til 21-årige Bedi Duval, som spillede sin anden officielle kamp i Randers-trøjen i går.

For den mørklødede angriber var stærk, pågående og såre giftig på Lyngby Stadion og kronede i det 81. minut værket med scoringen til slutresultatet 3-0.

»Min ambition er bare at tilføre holdet så meget som muligt. Det vigtigste er, at holdet vinder. Kan jeg så også score nogle, er det okay,« sagde Bedi Duval i ydmygt toneleje kort efter sidste dommerfløjt.

Franskmanden ankom til Randers i sommerpausen efter et ophold i Red Star fra den fjerdebedste række i Frankrig.

»Niveauet er højere her i Danmark. Men jeg har tidligere trænet i Bolton, så jeg ved, hvad der skal til for at være med. Colin (Randers træner, Todd, red.) sagde i pausen, at vi skulle holde mere på bolden oppe i angrebet, og det gjorde vi så. Jeg er glad for at være i Danmark, Randers er en god klub, så nu må vi se, hvad det ender med,« sagde Bedi Duval, der har signeret en to-årig kontrakt.

Randers FC har tidligere haft gedigen succes med at tilknytte en angriber fra de lavere franske fodboldrækker her tænkes naturligvis på tilfældet Djiby Fall, som for nylig solgtes videre til De Forenede Arabiske Emirater for et stort millionbeløb.