Hylle: Det er et skridt videre

Træneren for FCK Håndbolds kvinder, Thomas Hylle, ser frem til at blive forfremmet til direktør i hele selskabet. Han fortsætter som træner sæsonen ud.

Den nuværende træner for FCK's hold i Toms Ligaen, Thomas Hylle, bliver fra årsskiftet ny administrerende direktør for hele FCK Håndbold. 39-årige Hylle har store forventninger til sit nye job.

- For mig bliver det håndbold på en anden måde. Det er et skridt videre, føler jeg, mere ansvar, lyder det fra Thomas Hylle.

Ud over den administrerende rolle, får han ansvaret for køb og salg af spillere og trænere på holdene i både Toms Ligaen og Tele2 Ligaen.

- Jeg forventer, at jeg kan være med til at fortsætte den professionelle udvikling i FCK. Jeg regner med, at jeg er i stand til at styre de midler, der bliver stillet til rådighed, og de budgetter, jeg skal følge, siger Hylle, der tidligere har været træner i både Esbjerg og Horsens HK.

Thomas Hylle kom til FCK Håndbold i sommeren 2005 og fortsætter som træner for håndboldkvinderne frem til sommeren 2008.

/ritzau/