Hushovd: Rasmussen vrøvler

Supersprinteren Thor Hushovd kalder Michael Rasmussens udtalelser om, at nordmanden kørte Touren med to advarsler, for noget vrøvl og bakkes op af sit forbund.

Den norske sprinter Thor Hushovd afviser Michael Rasmussens anklager som vrøvl og bakkes op af det norske forbund. Foto: Stefano Rellandini/Reuters Fold sammen
Læs mere

For otte dage siden sagde cykelrytteren Michael Rasmussen til dagbladet B.T., at der må være en grænse for, hvornår kontrolsamfundet ophører. I samme ombæring sagde danskeren:

- Der er ikke nogen, som ved, at Thor Hushovd har kørt Tour de France med to advarsler. Formentlig ikke engang hans egen sportsdirektør. De er kommet fra det norske forbund.

Men postulatet fra den danske bjergrytter er det rene vrøvl, siger både Hushovd og Erik M. Aarethun, der er præsident i Norges Cykleforbund.

- Dette er endnu et i rækken af blufnumre fra Rasmussen. Han har forsøgt at bluffe i lang tid nu og har ingen troværdighed i sporten. Thor har været rigtig god til at melde, hvor han er, siger Aarethun til den norske avis Dagbladet.

- Det, Rasmussen siger, er bare noget vrøvl. Jeg ved ikke, hvorfor han siger det, jeg har ingen anelse, supplerer Hushovd.

/ritzau/