Hurtig Magnussen ærgrer sig over vejrudsigt i Brasilien

Der er udsigt til højere temperaturer hen over weekenden i São Paulo, og det ærgrer Kevin Magnussen.

En fan får taget et billede med Kevin Magnussen før weekendens grandprix i Brasilien. Amanda Perobelli/Reuters Fold sammen
Læs mere

Lave temperaturer er en af de væsentligste årsager til, at Kevin Magnussen (Haas) fredag satte sjettehurtigste tid i den anden træning forud for weekendens Formel 1-grandprix i Brasilien.

Det vurderer den danske racerkører efter det, der var en af de bedste træninger i hele 2019.

- Det er tæt på at være det bedste, vi har præsteret over hele året - i hvert fald siden Monaco, vil jeg mene. Det er dejligt, siger Kevin Magnussen til Haas-holdets hjemmeside.

I maj havde danskeren også god fart i bilen i Monaco, hvor han i en de tre træninger satte syvendebedste tid. I kvalifikationen blev han nummer seks og endte om søndagen grandprixet på en 14.-plads.

Magnussen håber, at det kølige vejr i den brasilianske storby São Paulo kan holde ved weekenden ud.

- Det har været meget koldt i dag (fredag. red.), og det bliver ikke koldt på søndag.

- De kolde vejrforhold hjælper os, så det er lidt øv. Jeg håber, at skydækket vil vare ved, så vi kan få en kølig banetemperatur, da det helt sikkert vil hjælpe os, siger danskeren.

- Vi må tage det, som det kommer. Hele midterfeltet er inden for et halvt sekund, så det bliver tæt. Jeg havde sjettebedste tid, og der er kun 0,4 sekund ned til nummer 16, siger han.

Kevin Magnussen satte i den første træning 12. bedste tid af de 20 kørere i Formel 1-feltet.

Den tredje og sidste træning i São Paulo køres lørdag klokken 16 dansk tid. Kvalifikationen går i gang tre timer senere.

Søndagens grandprix køres fra klokken 18 dansk tid.

Verdensmesterskabet i Formel 1 blev afgjort i forrige weekend, da briten Lewis Hamilton (Mercedes) genvandt titlen med en andenplads i Austin.

/ritzau/