Hurtig danskerscoring baner vej for Columbus' sejr i NHL

Oliver Bjorkstrand scorede efter 53 sekunder i Columbus Blue Jackets' 6-3-sejr over Colorado Avalanche i NHL.

Danske Oliver Bjorkstrand scorede sit tiende sæsonmål for Columbus Blue Jackets, da holdet natten til onsdag dansk til vandt 6-3 over Colorado Avalanche i NHL. Matthew Stockman/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Vi tester oplæsning. Fortæl os, hvad du synes her

53 sekunder skulle der gå, før Columbus Blue Jackets første gang kom på måltavlen i kampen mod Colorado Avalanche i verdens bedste ishockeyliga, NHL, natten til onsdag dansk tid.

Og målet blev såmænd scoret af den danske ishockeyspiller Oliver Bjorkstrand, der med sit sæsonmål nummer ti startede målfesten i Colombus' 6-3-sejr.

23-årige Bjorkstrand blev spillet fri i højre side af banen, og med et hurtigt træk bag om målet snød han målmanden, tyske Philipp Grubauer, satte pucken i mål og bragte sit hold på sejrskurs.

Sidste halvdel af første periode blev en målfest. Først scorede Colorados Erik Johnson efter 12 minutters spil og bragte balance i regnskabet. Pierre-Luc Dubois gjorde det til 2-1 til Columbus, inden russeren Nikita Zadorov igen udlignede.

I anden periode blev det til et mål til hvert hold, mens tredje periode blev en ren Columbus-opvisning med tre scoringer inden for otte minutter, og så var sejren på 6-3 i hus for Bjorkstrands hold.

/ritzau/