Hunter var hurtigst i sprinten

Team CSC's Fabian Cancellara var tæt på, men måtte se Robert Hunter nappe den anden etapesejr til Barloworld på 11. etape af Tour de France.

Robert Hunter var torsdag hurtigste mand, da 11. etape af Tour de France endte i en massespurt i Montpellier. Den sydafrikanske sprinter pressede på mållinjen cyklen foran Team CSC's Fabian Cancellara og sikrede dermed Barloworld holdets anden sejr i det franske etapeløb. Barloworld, der er med på et wildcard, vandt også niende etape.

Fra starten i Marseille var der ikke meget, som tydede på, at torsdagen skulle ende i en massespurt. Flere udbrydere forsøgte sig således på den 182,5 kilometer lange etape til Montpellier. Med 60 kilometer til mål blæste Alexandre Vinokourov sit Astana-hold til angreb og kasakken satte et hårdt tempo, hvilket betød, at alle lykkeriddere blev opslugt.

Dagens store taber blev det franske klassements-håb Christophe Moreau fra AG2R, der ikke kunne følge med, da Astana-mandskabet splittede feltet i to grupper 60 kilometer før mål.

Moreau, der før etapen lå på den samlede sjetteplads med 3.18 minutter op til Rasmussen, tabte yderligere 3.20 minutter til danske Michael Rasmussen, der fortsat er i gult.

/ritzau/