Hummels overvejer skifte til Manchester United

hklopp
Jûrgen Klopp står muligvis til at miste sin krumtap i forsvaret, Mats Hummels, til sommer.
Læs mere
Fold sammen

Efter længere tids spekulationer bekræfter Dortmunds træner nu, at Mats Hummels overvejer et skifte til Manchester United.

Siden sommerens VM-slutrunde er Mats Hummels blevet sat i forbindelse med et skifte til Manchester United. Og nu bekræfter Jürgen Klopp, at Dortmund muligvis står til at miste den 26-årige forsvarsspiller til sommer.

»Han (Mats Hummels, red.) er god nok til United. Han har fortalt mig, at han overvejer det. Der bør ikke sættes tvivl ved, at vi gerne vil beholde Mats. Men jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske,« siger Klopp i et interview med DW Sport.

Mats Hummels har tidligere også bekræftet, at han overvejer sin fremtid i Dortmund. Da spilleren tidligere i april blev spurgt om et potentielt skifte væk fra Dortmund, svarede Hummels, at han endnu ikke har truffet en beslutning.

»Jeg hælder hverken til det ene eller andet. Det er bare tanker, der flyver igennem mit hoved. Det hele vil blive klarere i løbet af de kommende uger,« sagde Hummels til SkySports.

Dortmunds fans kan dog stadig være fortrøstningsfulde. For selvom Hummels skulle forlade Dortmund til sommer, vil klubben bringer nye forstærkninger ind.

»Vi kigger altid på markedet efter nye spillere. Der er altid en liste af spillere, som er interessante såfremt man skulle få brug for dem,« siger Klopp.