HSV må klamre sig til håbet efter ny skuffelse

Pierre-Michel Lasogga havde bolden i mål, men fik sin hovedstødscoring annulleret på grund af en holdkammerat, der stod offside. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hamburger Sport Verein er tættere på nedrykning fra Bundesligaen end nogensinde før. Klubben, der aldrig har været ude af den bedste række, måtte i den første af to nedrykningsmatcher nøjes med 0-0 hjemme mod Greuter Fürth, og nu truer en svær udekamp på søndag.

Ifølge den lokale avis Hamburger Morgenpost var hjemmeholdet endda heldige med at få uafgjort torsdag aften:

- HSV: Det var allerede anden klasses fodbold. Gør man sådan igen i returkampen, så er man nede i andenligaen, advarer Hamburger Morgenpost.

Pierre-Michel Lasogga havde headet bolden i mål i det 67. minut efter et frisparksoplæg fra Rafael van der Vaart, men målet blev korrekt annulleret, fordi Petr Jiracek stod offside. Derfor endte kampen målløs, og Hamburg-holdet kan kun glæde sig over, at man i det mindste kan redde livet med uafgjort, hvis bare man formår at score i den modsatte kamp på søndag.

Det var også den kendsgerning, som træner Mirko Slomka kunne pege på som det eneste lyspunkt:

- I anden halvleg var det bedre og med mere tryk på. Alligevel må man til sidst være glad for, at der ikke blev scoret imod os.

- Det er også nok for os med 1-1, konstaterede hollandske Rafael van der Vaart med reference til reglen om, at udebanemål tæller dobbelt.

Omend ikke andet kan HSV se frem til nogle drabelige lokalopgør med St. Pauli efter sommerferien, hvis missionen mislykkes søndag aften.