Horsens og OB delte i taktisk nulløsning

Chancerne var få, da AC Horsens og OB fredag aften skød kvalifikationsspillet i gang. Opgøret endte 0-0.

AC Horsens og OB spillede fredag aften 0-0 i en chancefattig affære i første runde af Alka Superligaens kvalifikationsspil.

Nulløsningen betyder, at Horsens forbliver på den vigtige andenplads i pulje 1, hvilket sikrer overlevelse i Alka Superligaen. OB er med det uafgjorte resultat stadig et point efter horsensianerne.

Det taktisk prægede opgør på Casa Arena Horsens bød på meget boldbesiddelse til udeholdet fra Fyn, mens Horsens satsede alt på kontramuligheder og dødbolde.

OB havde generelt svært ved at spille sig frem til de helt store chancer grundet Horsens defensive tilgang til kampen. Rasmus Festersen havde efter 10 minutter en fin chance på kanten af feltet.

I slutningen af første halvleg pressede OB på med flere langskud fra Jens Jakob Thomasen og Casper Nielsen, men skarpheden manglede. Horsens formåede aldrig at true OB-defensiven i første halvleg.

I anden halvleg fyrede Jens Jakob Thomasen et flot langskud af efter 63 minutter.

Horsens var bedre med i anden halvleg og overtog mod slutningen af kampen boldbesiddelsen fra fynboerne. Lasse Kryger misbrugte med små 10 minutter tilbage en stor hovedstødschance efter hjørnespark.

I de sidste minutter af kampen bølgede spillet frem og tilbage uden forløsning for nogen af holdene.

OB møder på fredag Esbjerg på hjemmebane, mens Horsens skal en tur til Randers. Begge kampe spilles på fredag.

/ritzau/