Holm venter på Telekom-udmelding

Brian Holm er tilfreds med T-Mobiles sportslige resultat i Touren. Nu venter han bare på nyt fra holdets sponsor, Telekom.

Med en etapesejr, en rytter i gult undervejs og en samlet syvendeplads til Kim Kirchen er T-Mobiles danske sportsdirektør Brian Holm godt tilfreds med udbyttet ved dette års Tour de France.

- Sportsligt har det været meget, meget bedre, end vi turde håbe på. Men Sinkewitz' dopingdom var et slag i panden. Det lammede os for en stund, og vi ved stadigvæk ikke, hvordan holdets fremtid ser ud, sagde Holm med henvisning til, at holdet efter 10. etape af løbet fik at vide, at tyske Patrik Sinkewitz under forberedelserne til Touren havde afleveret en positiv dopingprøve.

Nu afventer Brian Holm og resten af T-Mobile-holdet og venter på en udmelding fra holdets sponsor, teleselskabet Telekom, med henblik på, om man vil fortsætte sit engagement i cykelsporten.

- Vi går og venter spændt. Måske får vi noget at vide i aften, måske om en uge eller 14 dage. Med sådan nogle sager her ved man det aldrig rigtig, og der går mange rygter, sagde Holm efter afslutningen af løbet.

/ritzau/