Holm klar med fyreseddel

Hvis Patrik Sinkewitz' B-prøve også er positiv kan tyskeren regne med en fyreseddel på gråt papir fra T-Mobile siger holdets sportsdirektør Brian Holm.

Brian Holm, der for første gang er med på Touren som fuldtids sportsdirektør, har måttet bruge megen tid på at trøste sprinteren Mark Cavendish. Fold sammen
Læs mere

Nyheden om Patrik Sinkewitz' positive dopingprøve ramte T-Mobile-holdet som en chok kort før forberedelserne til onsdagens etape af Tour de France. Den 26-årige tysker kan se frem til en fyreseddel.

- Vi har lige fået det at vide, og det er fuldstændig benhårdt. Vi følger proceduren. Nu bliver han suspenderet, derefter følger en fyring, og derefter skal han betale sin løn for i år tilbage. Det har alle rytterne skrevet under på, siger holdets sportsdirektør Brian Holm til Ritzau.

I dopingsagen mod Sinkewitz mangler der fortsat at blive foretaget en B-prøve, men det den kan formentlig ikke redde den tyske rytter, vurderer Brian Holm.

- Der er ikke nogen grund til at tro på, at B-prøven skulle være negativ. Det er meget sjældent, at det sker, siger Holm.

/ritzau/